American Tourister

Airconic Spinner 67/24 Midnight Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44.5 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Midnight Navy
Merk product code 128187
Serie Airconic
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 67 l

De Airconic Spinner 67/24 is een stijlvolle reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 44.5 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 67 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal, met een bereik van 56-67 cm. Gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, is deze koffer stevig en bestand tegen slijtage. De Midnight Navy kleur geeft een moderne uitstraling aan deze koffer uit de Airconic serie.

De Airconic Spinner 67/24 is ontworpen voor volwassenen en heeft een inhoud van 67 liter. Met een hard type koffer en een ritssluiting, biedt deze koffer optimale bescherming voor je waardevolle spullen. Het TSA cijferslot zorgt voor extra veiligheid tijdens je reizen. Dankzij de soepele spinner wielen kun je de koffer moeiteloos manoeuvreren, zelfs op drukke luchthavens.

Met de Airconic Spinner 67/24 reiskoffer ben je klaar om in stijl te reizen. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze koffer biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en trendy design. Bestel vandaag nog jouw eigen Airconic Spinner 67/24 en geniet van zorgeloos reizen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies