American Tourister

Air Move Spinner 75/28 Tsa Coral Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 53 cm
Diepte 28.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Coral Red
Merk product code 139256
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Air Move
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 93 l

Ben je op zoek naar een ruime en duurzame reiskoffer? Dan is de Air Move Spinner 75/28 Tsa van American Tourister perfect voor jou. Deze koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een inhoud van maar liefst 93 liter.

De Air Move Spinner 75/28 Tsa is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen materiaal, waardoor hij stevig en bestand is tegen slijtage. De koffer heeft een hardshell ontwerp en is voorzien van een handige ritssluiting. Met het TSA cijferslot kun je jouw bagage veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken tijdens je reis.

Deze reiskoffer heeft een afmeting van 75 cm in hoogte, 53 cm in breedte en 28.5 cm in diepte. Het formaat van de bagage valt binnen de range van 68-76 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je spullen mee te nemen. De koffer is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een opvallende Coral Red kleur, met zwarte hardware.

De Air Move Spinner 75/28 Tsa biedt handige opbergmogelijkheden met 2 binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je bagage georganiseerd en overzichtelijk inpakken. Het materiaal aan de binnenkant van de koffer is gemaakt van gerecycled PET, wat bijdraagt aan een duurzame keuze.

Met de Air Move Spinner 75/28 Tsa reiskoffer ben je klaar voor elke reis. Of je nu op vakantie gaat of voor zaken reist, deze koffer biedt voldoende ruimte, stevigheid en gemak. Bestel nu en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies