Fjallraven

Kanken Organizer Fog

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 0.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 31 cm
Materiaal Gerecycled polyamide
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Fog
Merk product code F23508
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting

De Kanken Organizer is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle manier om hun spullen georganiseerd te houden. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 0,5 cm en een hoogte van 31 cm, biedt deze organizer voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Gemaakt van gerecycled polyamide, is deze organizer niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Het materiaal is zorgvuldig gekozen om een positieve impact op het milieu te hebben. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Kanken Organizer is geen uitzondering.

De Kanken Organizer is onderdeel van de Kanken serie en heeft een stijlvolle Fog kleur. Met de ritssluiting kun je gemakkelijk toegang krijgen tot je spullen en de organizer beschikt over verschillende opbergopties. Er is een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting, zodat je je spullen veilig en georganiseerd kunt houden.

Of je nu onderweg bent naar je werk, school of een dagje uit, de Kanken Organizer is de perfecte metgezel. Het biedt niet alleen voldoende ruimte voor al je essentials, maar zorgt er ook voor dat je er stijlvol uitziet. Bestel vandaag nog je eigen Kanken Organizer en ervaar het gemak en de stijl die het te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies