Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Packing Cubes

Packing Cubes
Filters
Sorteer op
16 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Packing Cubes

Bent u chaotisch en kan u nooit iets in uw koffer vinden? Of bent u net zeer gestructureerd? Dan hebben we iets waar u blij van wordt: Packing Cubes. Deze handige opbergtassen zorgen ervoor dat u perfect georganiseerd kan reizen en optimaal gebruik maakt van alle ruimte in uw koffer. Packing cubes zijn te vinden bij The Little Green Bag in vele verschillende maten en elk heeft zijn eigen functie. Er zijn speciale cubes voor bikini's, accessoires, ondergoed en schoenen. De packing cubes zorgen ervoor dat al uw spullen van elkaar gescheiden zijn, wat erg hygiënisch is. Op deze manier worden uw kleren niet vies als uw schoenen in dezelfde koffer zitten. De packing cubes zorgen ook voor veel structuur in uw koffer. Op deze manier kan u gemakkelijk al uw items gestructureerd ordenen en ze zijn gemakkelijk te vinden in uw koffer. Bovendien zorgen de packing cubes er ook voor dat u uw koffer zo goedkoop mogelijk kan inpakken. Wie zou daar niet blij mee zijn? Hoe meer u mee kan nemen als u op reis gaat, hoe beter!


Packing cubes van SUITSUIT

De packing cubes zijn in dezelfde stijl en kleuren van de Fabulous Fifties koffers van SUITSUIT waardoor ze de perfecte maat zijn. De packing cubes van SUITSUIT zijn verkrijgbaar in drie maten. De kleinste organisator is voor uw kleinste spullen, zoals uw sokken. Een maat groter is de medium opbergkubus, dit is bedoeld voor ondergoed of lichte kleding. De grootste organisator van de packing cubes is perfect voor grotere kledingstukken of complete outfits. Een broek, maxi jurk, een warme trui of een dikke sjaal; het past allemaal in deze grote opbergtas! Dankzij deze packing cubes zijn al uw spullen gemakkelijk te vinden en zorgt u ervoor dat u nooit iets verliest. U kan ook gebruik maken van de waszakken om propere kleren gemakkelijk te scheiden van uw vuile kleren. Dit houdt uw koffer en spullen lekker fris en u komt ontspannen thuis omdat u precies weet welke kleren gewassen moeten worden. Dankzij het ventilatiesysteem wordt onnodige lucht uit de zak geperst, zodat u optimaal gebruik maakt van de ruimte in uw koffer. Hierdoor kan u veel meenemen en hoeft u geen moeilijke keuzes te maken, ideaal dus!


Collectie van Packing cubes

Naast SUITSUIT heeft Fjallraven, Herschel Supply Co. en The Little Green Bag ook packing cubes. Deze merken bieden verschillende maten aan. U kan kiezen voor klein, gemiddeld of groot. Op deze manier kan u een set kiezen die in uw koffer past. De packing cubes passen perfect bij de koffers en/of tassen van het merk in kwestie. Op deze manier kan u optimaal gebruik maken van al uw opbergruimte in uw koffer of tas. Naast de praktische redenen zijn ze ook super hygiënisch. Door al uw spullen te scheiden en te onderverdelen blijft het lekker fris en komen er geen vlekken. Dit is ook ideaal als u thuiskomt van een reis want u weet dan exact wat er gewassen moet worden en wat niet. Ontdek de brede collectie packing cubes in The Little Green Bag en ga op een gestructureerde reis!


Bestel uw packing cubes online

Hebt u een mooie set packing cubes gezien? Bestel uw artikel online en ervaar alle voordelen. Binnen een paar muisklikken bent u de trotse eigenaar van uw nieuwe aankoop. Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling. Als u uw bestelling op een werkdag voor 12 uur plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden!