Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Kofferhoezen

Kofferhoezen

Kofferhoezen

Wilt u uw koffer beschermen? Of kan het een facelift gebruiken om er weer wat trendyer uit te zien? In dat geval zijn kofferhoezen de oplossing. Kofferhoezen beschermen uw koffer tegen de brute omgang dat vaak op luchthavens wordt gezien. Met een kofferhoes blijft uw koffer onbeschadigd en zal dit niet gemakkelijk krassen krijgen. Naast het beschermen van uw koffer is een kofferhoes ook ideaal om te gebruiken om de koffer er weer als nieuw uit te laten zien. De Little Green Bag heeft een breed scala aan kofferhoezen die bij de koffers passen. Zo past uw koffer hoes perfect bij de koffers in ons assortiment.


Kofferhoezen van SUITSUIT

De kofferhoezen van SUITSUIT  zijn volledig ontworpen voor de mooie koffers die ze aanbieden. De SUITSUIT-koffers staan natuurlijk bekend om hun prachtige kleuren en prints. Hoe jammer zou het zijn als deze trendy koffer beschadigd raakt? Heel jammer. Daarom zijn er speciale hoezen ontworpen voor elke grootte van de koffer. Er is een cover voor de 20 inch, 24 inch en 28 inch. De mouwen zijn allemaal ontworpen in dezelfde mooie pastelkleuren als de koffers zelf. Dus uw koffer zal er net zo hip uitzien met de hoes als zonder de hoes. Uw koffer is echter extra beschermd, ideaal om mee op reis te gaan!


Koop uw kofferhoes online

Hebt u een handige kofferhoes gezien? Bestel uw artikel online en ervaar alle voordelen. Binnen een paar muisklikken bent u de trotse eigenaar van uw nieuwe aankoop. Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling. Als u uw bestelling op een werkdag voor 12.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden!