Reisenthel

Trolley XS Kids Tiger Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 43 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Tiger Navy
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Type koffer Zacht
Type slot Geen slot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 19 l

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle trolley voor je kind? Dan is de Trolley XS Kids van Reisenthel perfect voor jou! Deze trolley behoort tot de categorie Trolleys en heeft een breedte van 29 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 43 cm.

De Trolley XS Kids is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de trolley lang meegaat.

Met een volume van 19 liter biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je kind's spullen. Het heeft 1 buitenvak met ritssluiting en 4 open binnenvakken, waardoor je gemakkelijk georganiseerd kunt blijven tijdens het reizen.

De Trolley XS Kids heeft een zachte koffer, wat betekent dat het flexibel en lichtgewicht is. Het heeft geen slot, maar is voorzien van een handige ritssluiting om je spullen veilig te houden.

Deze trolley is ontworpen met kinderen in gedachten en heeft een kleurrijke uitstraling. De Tiger Navy kleur van Reisenthel voegt een speels tintje toe aan de trolley, waardoor het nog leuker wordt voor je kind om te gebruiken.

Kortom, de Trolley XS Kids van Reisenthel is de perfecte metgezel voor je kind tijdens reizen. Het biedt voldoende ruimte, is duurzaam en ziet er ook nog eens geweldig uit. Bestel vandaag nog en laat je kind in stijl reizen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies