Delsey

Moncey 55cm Slim Cabin Trolley Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled Polypropyleen
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Black
Merk product code 00384480300
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Moncey
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Kliksluiting
Volume 41 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische reisgenoot? Dan is de Moncey 55cm Slim Cabin Trolley van Delsey de perfecte keuze voor jou. Deze trolley behoort tot de categorie Trolleys en heeft een slank en compact ontwerp.

Met een breedte van 40 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 55 cm, voldoet deze handbagage aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus zonder zorgen je belangrijkste spullen meenemen tijdens je reizen.

De Moncey 55cm Slim Cabin Trolley is gemaakt van gerecycled polypropyleen, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een trendy uitstraling heeft. De zwarte kleur van de hardware en het merk kleurnaam "Black" geven deze trolley een moderne en tijdloze look.

De binnenkant van de trolley is bekleed met polyester, wat zorgt voor een zachte en beschermende omgeving voor je bagage. Daarnaast biedt de trolley 2 binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je spullen georganiseerd kunt opbergen.

De Moncey 55cm Slim Cabin Trolley is voorzien van een handig TSA cijferslot, waarmee je je bagage veilig kunt afsluiten. De kliksluiting zorgt ervoor dat je trolley stevig gesloten blijft tijdens je reizen.

Met een volume van 41 liter biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een korte zakenreis maakt, deze trolley is de ideale metgezel.

Laat je niet misleiden door zijn slanke ontwerp, de Moncey 55cm Slim Cabin Trolley is een krachtpatser als het gaat om stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog en geniet van zorgeloos reizen met deze trendy trolley van Delsey.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies