Delsey

Chatelet Air 2.0 Underseater Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 40 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 00167645106
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Chatelet Air
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

De Chatelet Air 2.0 Underseater is een trendy en praktische trolley die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar handbagage. Met een breedte van 42 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 40 cm, biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het reizen.

Deze trolley is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat materiaal, waardoor hij duurzaam en lichtgewicht is. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. De binnenkant is bekleed met polyester, wat zorgt voor een zachte en beschermende omgeving voor je spullen.

De Chatelet Air 2.0 Underseater is afkomstig van het gerenommeerde merk Delsey, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De bruine kleur van deze trolley geeft een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Met de merkproductcode 00167645106 weet je zeker dat je een authentiek en betrouwbaar product ontvangt.

Deze trolley biedt handige opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je bagage, terwijl het TSA-cijferslot zorgt voor extra beveiliging tijdens je reizen.

Met een volume van 20 liter is deze trolley compact en toch ruim genoeg om al je essentiële items mee te nemen. Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, de Chatelet Air 2.0 Underseater is de ideale reisgenoot.

Upgrade je reiservaring met de Chatelet Air 2.0 Underseater - de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies