Zusss

Gewatteerde Winterjas Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Zusss
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 306-26
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Getailleerd
Type sluiting Ceintuur

Op zoek naar een gewatteerde winterjas die zowel warm als stijlvol is? Dan is de Gewatteerde Winterjas van Zusss perfect voor jou! Deze jas behoort tot de categorie Winterjassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze winterjas is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De zwarte kleur van deze jas geeft een tijdloze en elegante uitstraling, waardoor je er altijd modieus uitziet, ongeacht de gelegenheid.

Met de merknaam Zusss ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De Gewatteerde Winterjas heeft een getailleerde pasvorm, waardoor je figuur prachtig wordt geaccentueerd. De lange mouwen bieden extra warmte en bescherming tijdens koude winterdagen.

Deze winterjas sluit met een ceintuur, waardoor je zelf kunt bepalen hoe strak je hem wilt dragen. Hierdoor kun je de jas eenvoudig aanpassen aan je eigen voorkeur en stijl. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met deze Gewatteerde Winterjas zie je er altijd trendy uit.

De Gewatteerde Winterjas van Zusss, met productcode 306-26, is de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar een warme en modieuze winterjas. Bestel hem vandaag nog en trotseer de kou in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies