Rains

Hooded Puffer Coat Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1524
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een warme en stijlvolle winterjas? Dan is de Hooded Puffer Coat van Rains perfect voor jou. Deze jas is ontworpen voor volwassenen en gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal. Met zijn regular pasvorm en ritssluiting is deze jas niet alleen comfortabel, maar ook praktisch in gebruik.

De Hooded Puffer Coat is afkomstig van het bekende merk Rains en is verkrijgbaar in de kleur zwart. Met zijn merkproductcode 1524 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief product. Of je nu een dagje gaat shoppen in de stad of een winterwandeling maakt, deze jas houdt je gegarandeerd warm en beschermt je tegen de kou.

Met de Hooded Puffer Coat van Rains ben je niet alleen goed voorbereid op de winter, maar loop je er ook nog eens modieus bij. Bestel deze trendy winterjas vandaag nog en geniet van comfort en stijl tijdens de koude maanden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies