Vans

By Off The Wall Mix PO Dress Blues

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Vans
Merk kleurnaam Dress Blues
Merk product code VN0A7PWDLKZ1
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trui voor kinderen? Dan is de By Off The Wall Mix PO van Vans precies wat je nodig hebt. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui het ultieme comfort voor je kleintje. Met zijn lange mouwen en effen patroon is deze trui perfect voor elke gelegenheid.

De By Off The Wall Mix PO trui is ontworpen door het bekende merk Vans. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie weten ze precies hoe ze kwaliteit en stijl kunnen combineren. De trui is verkrijgbaar in de kleur Dress Blues, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Deze trui heeft een unieke productcode, VN0A7PWDLKZ1, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of het nu voor school, een dagje uit of gewoon voor thuis is, deze trui zal zeker in de smaak vallen bij zowel kinderen als ouders.

Wacht niet langer en voeg de By Off The Wall Mix PO trui toe aan de garderobe van je kind. Met zijn comfortabele materiaal, lange mouwen en effen patroon is deze trui een must-have voor elke fashion-forward kinderkledingcollectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies