Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
UGG

Nena Lavender Breeze

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk UGG
Merk kleurnaam Lavender Breeze
Merk product code 1104851
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Relaxed
Patroon Effen

De Nena trui is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui een zachte en ademende ervaring. Het merk UGG staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Nena trui is daar geen uitzondering op. Met de prachtige kleur Lavender Breeze en het effen patroon, is deze trui een veelzijdige toevoeging aan elke garderobe.

Met zijn lange mouwen en relaxte pasvorm is de Nena trui perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een gezellige avond thuis, deze trui biedt het ultieme comfort zonder concessies te doen aan stijl. Combineer het met je favoriete jeans of een trendy rok voor een moeiteloos chique look.

De Nena trui is voorzien van het merkproductcode 1104851, waardoor je zeker weet dat je een authentiek UGG-product krijgt. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen, is deze trui een investering die lang meegaat. Voeg de Nena trui toe aan je collectie en geniet van de perfecte combinatie van comfort en mode.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies