Peak Performance

Ground Crew Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Peak Performance
Merk kleurnaam Black
Merk product code G77757040
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trui? Dan is de Ground Crew trui van Peak Performance perfect voor jou. Deze trui is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt op je huid.

De Ground Crew trui is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. Met zijn lange mouwen is deze trui ideaal voor de koudere dagen. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze trui is geschikt voor elke gelegenheid.

Het effen patroon van de Ground Crew trui zorgt voor een minimalistische en moderne look. De trui is voorzien van het merklogo van Peak Performance, wat staat voor kwaliteit en stijl. Met de productcode G77757040 weet je zeker dat je een authentiek en origineel item in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de Ground Crew trui toe aan je garderobe. Met zijn comfortabele pasvorm en tijdloze design zal deze trui al snel een favoriet worden. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van comfort en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies