Organic Basics

Organic Cotton Mid Weight Sweat Hood Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Organic Basics
Merk kleurnaam Navy
Merk product code OB30005
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

De Organic Cotton Mid Weight Sweat Hood is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle truien. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui het ultieme comfort voor dagelijks gebruik. Het merk Organic Basics staat bekend om zijn duurzame en milieuvriendelijke producten, en deze trui is daar geen uitzondering op. Met zijn marineblauwe kleur en lange mouwen is deze trui perfect voor elke gelegenheid.

Deze trui heeft een effen patroon, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of je hem nu draagt met een jeans voor een casual look of met een rok voor een meer geklede outfit, deze trui voegt altijd een vleugje stijl toe aan je look. Bovendien is hij eenvoudig te onderhouden, want hij kan gewassen worden op 30 graden.

Met de Organic Cotton Mid Weight Sweat Hood van Organic Basics ben je verzekerd van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige trui toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies