Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
KRAKATAU

Hooded Sweatshirt FW73 Urban Chic

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Krakatau
Merk kleurnaam Urban Chic
Merk product code 122100006
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trui voor dames? Dan is de Hooded Sweatshirt FW73 van Krakatau de perfecte keuze voor jou. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui het ultieme comfort en een zachte touch. Met zijn lange mouwen en effen patroon is deze trui een tijdloze toevoeging aan je garderobe.

De Hooded Sweatshirt FW73 is ontworpen door het bekende merk Krakatau, dat bekend staat om zijn urban chic stijl. Met de merk kleurnaam "Urban Chic" straalt deze trui een moderne en trendy uitstraling uit. De merk product code "122100006" zorgt ervoor dat je precies weet welk item je in handen hebt.

Of je nu op zoek bent naar een trui voor een casual dagje uit of voor een ontspannen avond thuis, deze trui past perfect bij elke gelegenheid. De capuchon biedt extra warmte en comfort, terwijl de lange mouwen je armen lekker warm houden. Combineer deze trui met je favoriete jeans en sneakers voor een moeiteloos coole look.

Wacht niet langer en voeg de Hooded Sweatshirt FW73 van Krakatau toe aan je collectie. Met zijn hoogwaardige materiaal, stijlvolle design en comfortabele pasvorm, is deze trui een must-have voor elke modebewuste vrouw. Bestel nu en geniet van de perfecte mix van comfort en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies