Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Bjorn Borg

Centre Crew Light Grey Melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam Light Grey Melange
Merk product code 10001175
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

De Centre Crew is een must-have trui voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui een zacht en ademend gevoel. Het merk Bjorn Borg staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze trui is daar geen uitzondering op. Met zijn lichtgrijze melange kleur en effen patroon is de Centre Crew een veelzijdige keuze die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met zijn lange mouwen is deze trui perfect voor de koudere dagen. Of je nu een casual look wilt creëren met jeans en sneakers, of een meer geklede outfit wilt samenstellen met een rok en laarzen, de Centre Crew voegt een vleugje stijl toe aan elke look. Met de merkproductcode 10001175 weet je zeker dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt.

Voeg de Centre Crew toe aan je truiencollectie en geniet van comfort en stijl in één. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom deze trui een favoriet is onder fashionista's wereldwijd.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies