SPANX

Suit Yourself Bodysuit Scoop Neck Long Sleeve Classic Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Spanx
Merk kleurnaam Classic Black
Merk product code 20329R
Mouwlengte Lange mouw
Serie Suit Yourself

De Suit Yourself Bodysuit Scoop Neck Long Sleeve is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze bodysuit is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het zacht aanvoelt op de huid en tegelijkertijd duurzaam is. Het merk Spanx staat bekend om zijn kwaliteit en deze bodysuit is daar geen uitzondering op. Met zijn klassieke zwarte kleur is het een tijdloos stuk dat gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

De lange mouwen van deze bodysuit zorgen voor extra warmte en bedekking, waardoor het perfect is voor de koudere seizoenen. De Suit Yourself serie biedt een scala aan stijlvolle en comfortabele kledingstukken, en deze bodysuit is daar een uitstekend voorbeeld van. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon een casual dagje hebt, deze bodysuit past bij elke gelegenheid.

Met de merkproductcode 20329R weet je dat je een authentiek en hoogwaardig product krijgt. De Suit Yourself Bodysuit Scoop Neck Long Sleeve is ontworpen om perfect te passen en je figuur te accentueren. Het is een veelzijdig kledingstuk dat je kunt dragen met een jeans, rok of zelfs onder een blazer voor een chique look.

Voel je zelfverzekerd en comfortabel in de Suit Yourself Bodysuit Scoop Neck Long Sleeve. Bestel vandaag nog en voeg dit stijlvolle kledingstuk toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies