Oroblu

Pull On Top Aster LS Glitter Lurex Grey Metal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Oroblu
Merk kleurnaam Grey Metal
Merk product code VOBT66753
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen
Serie Aster

De Pull On Top Aster LS Glitter Lurex is een trendy en comfortabele longsleeve voor dames. Gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, biedt deze top een zachte en soepele pasvorm. Het merk Oroblu staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze top is daar geen uitzondering op. Met de kleur Grey Metal en het effen patroon is deze top perfect voor elke gelegenheid.

De lange mouwen van deze top zorgen ervoor dat je warm en stijlvol blijft, zelfs op koelere dagen. De Pull On Top Aster LS Glitter Lurex behoort tot de Aster serie van Oroblu, wat garant staat voor een tijdloos ontwerp en uitstekende afwerking. Met de merkproductcode VOBT66753 ben je verzekerd van een uniek en exclusief kledingstuk.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit, deze longsleeve is de perfecte keuze. Combineer het met je favoriete jeans voor een relaxte look, of draag het met een rok en hakken voor een elegante uitstraling. Met de Pull On Top Aster LS Glitter Lurex voeg je moeiteloos een vleugje glitter en glamour toe aan je outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies