Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Tommy Hilfiger

RN TEE SS Grey heather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Grey heather
Merk product code UM0UM00562
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle T-shirt voor heren? Dan is de RN TEE SS van Tommy Hilfiger de perfecte keuze voor jou. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze T-shirt een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Met zijn regular pasvorm en korte mouwen is dit T-shirt ideaal voor dagelijks gebruik.

De RN TEE SS in de kleur Grey heather is een tijdloos stuk dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu gaat voor een casual look of een meer formele stijl, deze T-shirt past bij elke gelegenheid. Het effen patroon voegt een vleugje eenvoudige elegantie toe aan je outfit.

Met de merkproductcode UM0UM00562 ben je verzekerd van de authentieke kwaliteit van Tommy Hilfiger. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. Met de RN TEE SS voeg je een vleugje stijl toe aan je garderobe.

Wacht niet langer en bestel nu de RN TEE SS van Tommy Hilfiger. Geniet van het comfort, de kwaliteit en de tijdloze stijl die deze T-shirt te bieden heeft. Upgrade je kledingkast met dit must-have item voor heren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies