Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Refined Department

Maggy T-Shirt Antra

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Refined Department
Merk kleurnaam Antra
Merk product code R2304711094
Mouwlengte Halflange mouw
Patroon Effen

De Maggy T-Shirt is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze T-shirt een zacht en ademend gevoel. Het merk Refined Department staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze T-shirt is daar geen uitzondering op. Met zijn halflange mouwen en effen patroon is de Maggy T-Shirt veelzijdig en gemakkelijk te combineren met elke outfit.

De Maggy T-Shirt is ontworpen met de moderne vrouw in gedachten. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze T-shirt past perfect bij elke gelegenheid. De antracietkleurige tint van het merk Refined Department voegt een vleugje elegantie toe aan je look. Met zijn comfortabele pasvorm en tijdloze ontwerp is deze T-shirt een waardevolle aanvulling op je kledingkast.

Met de Maggy T-Shirt hoef je je geen zorgen te maken over compromissen tussen stijl en comfort. Het katoenen materiaal zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt genieten van een zacht en aangenaam gevoel op je huid. De halflange mouwen bieden net genoeg bedekking om je armen te beschermen tegen de zon, terwijl het effen patroon een minimalistische en moderne uitstraling geeft. Of je nu kiest voor een casual jeans of een chique rok, deze T-shirt voegt moeiteloos een vleugje klasse toe aan elke outfit.

Met de Maggy T-Shirt van Refined Department ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. Bestel vandaag nog en voeg deze veelzijdige T-shirt toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies