New Balance

NB Essentials Stacked Logo Tee Grey Violet

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk New Balance
Merk kleurnaam Grey Violet
Merk product code WT03519
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabel en stijlvol T-shirt? Dan is de NB Essentials Stacked Logo Tee van New Balance perfect voor jou. Dit trendy shirt is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

Met zijn opvallende grijze violette kleur en het kenmerkende New Balance logo op de voorkant, is dit T-shirt een echte eyecatcher. De korte mouwen zorgen voor een casual en zomerse uitstraling, terwijl het effen patroon zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look.

De NB Essentials Stacked Logo Tee heeft een productcode van WT03519, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of je nu gaat voor een relaxte outfit of een sportieve look, dit T-shirt past perfect bij elke gelegenheid.

Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met de NB Essentials Stacked Logo Tee van New Balance. Bestel vandaag nog en geniet van comfort en fashion in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies