Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Lacoste

1Ht1 Mens Tee-Shirt 06 White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam White
Merk product code TH6709-13
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabel en stijlvol heren T-shirt? Dan is de 1Ht1 Mens Tee-Shirt 06 van Lacoste de perfecte keuze voor jou. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit T-shirt een ongeëvenaard comfort en een ademende pasvorm.

Met zijn witte kleur en effen patroon is dit T-shirt een tijdloze toevoeging aan je garderobe. Of je het nu combineert met een jeans voor een casual look of met een chino voor een meer geklede uitstraling, dit T-shirt zorgt altijd voor een moeiteloos coole uitstraling.

Het korte mouwontwerp maakt dit T-shirt perfect voor warme zomerdagen of als basislaag onder een trui tijdens koelere seizoenen. Met het Lacoste merklogo op de borst straalt dit T-shirt ook nog eens een vleugje luxe uit.

De productcode van dit Lacoste T-shirt is TH6709-13. Bestel nu dit veelzijdige en hoogwaardige heren T-shirt en voeg een vleugje stijl toe aan je kledingkast!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies