Claesens

2-pack T-shirt SS Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Claesens
Merk kleurnaam Navy
Merk product code CL 1021
Mouwlengte Korte mouw
Multipack 2-pack
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle T-shirts? Dan is de 2-pack T-shirt SS van Claesens perfect voor jou. Deze T-shirts zijn speciaal ontworpen voor heren en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze heerlijk zacht en ademend zijn.

Met de korte mouwen en het effen patroon zijn deze T-shirts veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Of je nu een casual look wilt creëren of een meer formele stijl wilt uitstralen, deze T-shirts passen bij elke gelegenheid.

De 2-pack T-shirt SS wordt geleverd in de kleur navy, wat zorgt voor een tijdloze en klassieke uitstraling. Met de merkproductcode CL 1021 ben je verzekerd van de hoge kwaliteit die Claesens biedt.

Deze T-shirts zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Ze kunnen eenvoudig worden gewassen op 30 graden, waardoor ze lang mooi blijven. Met het multipack krijg je meteen twee T-shirts, zodat je altijd een reserve-exemplaar hebt.

Maak je garderobe compleet met de 2-pack T-shirt SS van Claesens. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies