Calvin Klein

S/S Crew Neck White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam White
Merk product code 000QS6105E
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Wasvoorschriften Machinewas

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle pyjama's? Dan is de S/S Crew Neck van Calvin Klein een absolute must-have voor dames. Deze pyjama is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Met de korte mouwen en de regular pasvorm biedt deze pyjama de perfecte balans tussen comfort en stijl.

De S/S Crew Neck pyjama is ontworpen met het oog op gemak. Je kunt hem eenvoudig in de droger op lage temperatuur drogen, waardoor je altijd snel weer kunt genieten van een frisse pyjama. Daarnaast is deze pyjama ook geschikt voor machinewas, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is.

Met het merk Calvin Klein weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De witte kleur van deze pyjama geeft een tijdloze en elegante uitstraling. De merkproductcode 000QS6105E zorgt ervoor dat je precies weet welk item je in handen hebt.

Comfortabel, stijlvol en gemakkelijk te onderhouden, de S/S Crew Neck pyjama van Calvin Klein is de perfecte aanvulling op jouw nachtmodecollectie. Bestel nu en geniet van een goede nachtrust in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies