SPANX

Undie-tectable Lace Hi-Hipster Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Nylon
Merk Spanx
Merk kleurnaam Black
Merk product code SP0522
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Hoog
Wasvoorschriften Handwas

De Undie-tectable Lace Hi-Hipster is een must-have item voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze slip behoort tot de categorie Slips en is perfect voor dagelijks gebruik.

Deze slip is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, waardoor het zacht aanvoelt op de huid. Het nauwsluitende ontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de hoge taillehoogte zorgt voor extra ondersteuning en een flatterend effect.

Met het merk Spanx weet je dat je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. De Undie-tectable Lace Hi-Hipster is verkrijgbaar in de kleur Black, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Om ervoor te zorgen dat deze slip lang meegaat, raden we aan om het met de hand te wassen. Het is niet geschikt voor de droger.

Voeg een vleugje elegantie toe aan je ondergoedcollectie met de Undie-tectable Lace Hi-Hipster van Spanx. Bestel vandaag nog en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies