Minimum

Acazia 9625 black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Minimum
Merk kleurnaam black
Merk product code 219569625

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je zomergarderobe? Dan is de Acazia 9625 shorts perfect voor jou! Deze shorts behoren tot de categorie Shorts en zijn speciaal ontworpen voor dames. Gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, bieden ze een zachte en lichte pasvorm die ideaal is voor warme dagen.

De Acazia 9625 shorts zijn afkomstig van het gerenommeerde merk Minimum, dat bekend staat om zijn trendy en moderne ontwerpen. Met een merk kleurnaam van "black" en een unieke merk product code van "219569625", stralen deze shorts een tijdloze elegantie uit.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een strandwandeling maakt of een zomerse avond uitgaat, de Acazia 9625 shorts zijn een veelzijdige keuze die gemakkelijk te combineren is met verschillende tops en schoenen. Creëer moeiteloos een casual of juist een meer geklede look, afhankelijk van de gelegenheid.

Met de Acazia 9625 shorts ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geniet van een trendy toevoeging aan je kledingkast!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies