Trixie

Poncho - Mr Fox Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Doelgroep Kinderen
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Hoogte 64 cm
Materiaal 100% Organische badstof
Merk Trixie
Merk kleurnaam Orange
Merk product code 11-875
Pasvorm Wijd
Serie Mr Fox
Wasvoorschriften 30 graden

Deze Poncho - Mr Fox van Trixie is perfect voor kinderen die dol zijn op avontuur en plezier! Met een breedte van 47 cm en een hoogte van 64 cm is deze poncho ideaal voor kleine avonturiers. Gemaakt van 100% organische badstof, biedt deze poncho niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid.

De poncho heeft een wijd pasvorm, waardoor kinderen zich vrij kunnen bewegen tijdens het spelen. De kleurrijke oranje kleur en het leuke Mr Fox ontwerp maken deze poncho extra aantrekkelijk voor kinderen.

Met wasvoorschriften van 30 graden en geschiktheid voor de droger op lage temperatuur, is deze poncho ook gemakkelijk te onderhouden. Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is geen uitzondering. Met de merkproductcode 11-875 en behorend tot de serie Mr Fox, is deze poncho een must-have voor elke kleine avonturier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies