Reisenthel

Mini Maxi Poncho Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 141 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 93 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Zwart
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Ritssluiting

De Mini Maxi Poncho is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle bescherming tegen regen. Met een breedte van 141 cm en een hoogte van 93 cm biedt deze poncho voldoende dekking om je droog te houden, zelfs tijdens de meest intense regenbuien.

Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze poncho duurzaam en waterbestendig. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze poncho is geen uitzondering. Met een lange mouw en een handige ritssluiting is deze poncho niet alleen functioneel, maar ook modieus.

De Mini Maxi Poncho is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met elke outfit. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon een wandeling maakt, deze poncho voegt een vleugje stijl toe aan elke regenachtige dag.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies