Rains

Longer Jacket Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Black
Merk product code 18360
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type coating Polyurethaan
Type mouwuiteinde Met drukknopen verstelbare manchetten
Type sluiting Druksluiting
Type zakken Zijzakken
Wasvoorschriften 30 graden, Niet chemisch reinigen, Geen wasverzachter, Geen impregneermiddelen, Niet bleken, Met gelijke kleuren wassen
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 4000 mm

De Longer Jacket van Rains is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle regenjas. Met zijn capuchon en zwarte hardware is deze jas niet alleen praktisch, maar ook trendy. Gemaakt van 100% polyester met een polyurethaan coating, biedt deze jas een waterafstotendheid van 4000 mm waterkolom.

De binnenkant van de jas is ook gemaakt van polyester, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De lange mouwen met verstelbare manchetten zorgen ervoor dat je altijd de perfecte pasvorm kunt creëren. De druksluiting en zijzakken maken deze jas niet alleen functioneel, maar ook modieus.

Als onderdeel van de Rains-collectie is deze Longer Jacket ontworpen met oog voor detail. Met de merknaam "Black" en productcode "18360" straalt deze jas kwaliteit en stijl uit. Het is belangrijk om te weten dat deze jas niet geschikt is voor de droger en niet gestreken hoeft te worden.

Om ervoor te zorgen dat deze jas zijn waterafstotende eigenschappen behoudt, raden we aan om hem op 30 graden te wassen zonder wasverzachter, impregneermiddelen of bleekmiddel te gebruiken. Het is ook belangrijk om de jas met gelijke kleuren te wassen en niet chemisch te reinigen.

Met de Longer Jacket van Rains ben je klaar om stijlvol en beschermd de regen te trotseren. Bestel vandaag nog en voeg deze trendy regenjas toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies