Rains

Jacket Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Black
Merk product code 12010
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type coating Polyurethaan
Type mouwuiteinde Met drukknopen verstelbare manchetten
Type sluiting Druksluiting
Type zakken Zijzakken
Wasvoorschriften 30 graden, Niet bleken, Met gelijke kleuren wassen, Geen wasverzachter, Niet chemisch reinigen, Geen impregneermiddelen
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 4000 mm

Op zoek naar een stijlvolle regenjas voor volwassenen? Dan is deze Jacket van Rains precies wat je nodig hebt. Met zijn capuchon en zwarte hardware is deze jas niet alleen functioneel, maar ook trendy. Gemaakt van 100% polyester, met een polyester voering aan de binnenkant, biedt deze jas comfort en duurzaamheid. De lange mouwen en regular pasvorm zorgen voor een perfecte pasvorm. Met drukknopen verstelbare manchetten en een druksluiting is deze jas gemakkelijk aan en uit te trekken. De zijzakken bieden voldoende ruimte om je spullen droog te houden.

Deze jas is waterafstotend en heeft een waterkolom van 4000 mm, waardoor je beschermd blijft tegen regenbuien. De jas is niet geschikt voor de droger en mag niet gestreken worden. De type coating is polyurethaan, wat zorgt voor extra waterbestendigheid. De wasvoorschriften zijn eenvoudig: wassen op 30 graden met gelijke kleuren, niet bleken, geen wasverzachter gebruiken, niet chemisch reinigen en geen impregneermiddelen gebruiken.

Met zijn merknaam "Rains" en productcode "12010" ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. De zwarte kleur van deze jas, ook wel bekend als "Black" volgens het merk, geeft een tijdloze uitstraling. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avondje uit gaat, deze Jacket van Rains is de perfecte keuze voor stijlvolle bescherming tegen de regen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies