Rains

Glacial Coat Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Green
Merk product code 1526
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele regenjas voor volwassenen? Dan is de Glacial Coat van Rains de perfecte keuze voor jou. Deze regenjas is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij waterdicht en duurzaam is. Met zijn regular pasvorm en ritssluiting is deze jas niet alleen praktisch, maar ook comfortabel en gemakkelijk te dragen.

De Glacial Coat is ontworpen door het bekende merk Rains, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Deze specifieke jas is verkrijgbaar in de kleur groen, wat een frisse en trendy uitstraling geeft. Met de merkproductcode 1526 kun je deze jas gemakkelijk terugvinden en bestellen.

Of je nu een wandeling maakt in de regen of gewoon een trendy look wilt creëren, de Glacial Coat is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies