Rains

Fishtail Parka Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester 100%
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Navy
Merk product code 18140
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type coating Polyurethaan
Type mouwuiteinde Elastische manchetten
Type sluiting Druksluiting, Ritssluiting
Type zakken Zijzakken
Wasvoorschriften Niet bleken, Niet chemisch reinigen, Met gelijke kleuren wassen, Geen wasverzachter, Geen impregneermiddelen, 30 graden
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 4000 mm

De Fishtail Parka van Rains is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar stijlvolle bescherming tegen regen. Met zijn capuchon en waterafstotende eigenschappen is deze regenjas perfect voor de Nederlandse weersomstandigheden.

Deze parka is gemaakt van 100% polyester materiaal, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en houdt je droog tijdens regenachtige dagen.

De zwarte kleur hardware geeft deze jas een moderne uitstraling, terwijl de navy kleur van het merk een vleugje elegantie toevoegt. Met de lange mouwen en elastische manchetten ben je beschermd tegen de elementen, terwijl de druk- en ritssluiting zorgen voor een veilige sluiting.

Deze Fishtail Parka heeft zijzakken waarin je je essentials kunt opbergen. Het merk Rains staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze parka is geen uitzondering. Met de waterkolom van 4000 mm en de waterafstotende eigenschappen, kun je erop vertrouwen dat deze jas je droog houdt, zelfs tijdens hevige regenbuien.

Deze regenjas is gemakkelijk te onderhouden. Niet geschikt voor de droger en niet strijken. Was de jas met gelijke kleuren op 30 graden en vermijd bleken, chemisch reinigen, wasverzachter en impregneermiddelen.

Met de Fishtail Parka van Rains ben je klaar om stijlvol en droog de regen te trotseren. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies