Napapijri

Gandy 3 Volcano

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Biologisch
Materiaal 100% 100% Biologisch katoen
Merk Napapijri
Merk kleurnaam Volcano
Merk product code NP0A4G2JH741
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Gandy 3 polo voor heren is een must-have item voor elke stijlbewuste man. Deze polo behoort tot de categorie Polo's en is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor het niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het merk achter deze polo is Napapijri, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld.

De Gandy 3 polo heeft een korte mouw en een effen patroon, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De kleur van deze polo is Volcano, wat zorgt voor een opvallende en trendy uitstraling. Met de merkproductcode NP0A4G2JH741 weet je zeker dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt.

Of je nu een casual look wilt creëren of een meer formele outfit wilt samenstellen, de Gandy 3 polo is de perfecte keuze. Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen zal deze polo zeker een favoriet worden in je kledingkast. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Gandy 3 polo van Napapijri!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies