HUGO BOSS

Pallas 10241531 02 Open Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Hugo Boss
Merk kleurnaam Open Green
Merk product code 50468301
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Pallas 10241531 02 is een stijlvolle polo voor heren van het merk Hugo Boss. Deze polo is gemaakt van organisch katoen, waardoor het niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook duurzaam is. De polo heeft een korte mouw en een effen patroon, waardoor het een tijdloze en veelzijdige toevoeging is aan je garderobe.

De Pallas 10241531 02 is uitgevoerd in de kleur Open Green, wat perfect past bij de moderne en trendy uitstraling van deze polo. Met zijn merkproductcode 50468301 ben je verzekerd van de hoge kwaliteit en vakmanschap waar Hugo Boss bekend om staat.

Of je nu een casual look wilt creëren voor een dagje uit of een nettere outfit wilt samenstellen voor een speciale gelegenheid, deze polo biedt eindeloze mogelijkheden. Combineer het met een jeans en sneakers voor een relaxte uitstraling, of draag het met chino's en loafers voor een meer geklede look.

Met de Pallas 10241531 02 polo van Hugo Boss ben je verzekerd van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en voeg deze must-have toe aan je kledingcollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies