Scotch and Soda

Girls White Denim Western Overshirt White Beach

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Kleur hardware Bruin
Materiaal Katoen
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam White Beach
Merk product code 166422
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Knoopsluiting

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol spijkerjasje voor meisjes? Dan is de Girls White Denim Western Overshirt van Scotch and Soda echt iets voor jou! Dit trendy jasje is gemaakt van hoogwaardig katoen en heeft een mooie bruine knoopsluiting. Met lange mouwen en de originele White Beach kleurnaam van het merk, is dit jasje een absolute must-have voor kinderen.

Met de Girls White Denim Western Overshirt van Scotch and Soda ben je verzekerd van een modieuze look. Het jasje heeft een unieke merkproductcode van 166422, waardoor je zeker weet dat je een exclusief item in handen hebt. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon wilt stralen op een feestje, dit spijkerjasje is geschikt voor elke gelegenheid.

Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is dit spijkerjasje een investering die zichzelf terugbetaalt. Combineer het met je favoriete jeans en sneakers voor een casual look, of draag het over een jurkje voor een trendy twist. Met de Girls White Denim Western Overshirt van Scotch and Soda ben je altijd on-trend en klaar om indruk te maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies