Scotch and Soda

Boys Regular-Fit- Yarn-Dyed Check Long Sleeve Shirt Combo K

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Combo K
Merk product code 167558
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Geruit

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan de garderobe van je zoon? Dan is de Boys Regular-Fit Yarn-Dyed Check Long Sleeve Shirt een absolute must-have. Dit trendy overhemd behoort tot de categorie Truien en is speciaal ontworpen voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit shirt niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid.

Het Boys Regular-Fit Yarn-Dyed Check Long Sleeve Shirt is afkomstig van het gerenommeerde merk Scotch and Soda. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie staan ze bekend om hun kwaliteit en stijl. Dit specifieke shirt is verkrijgbaar in de kleur Combo K, wat zorgt voor een opvallende en eigentijdse uitstraling.

Met de merkproductcode 167558 weet je zeker dat je een uniek item in handen hebt. De lange mouwen van dit overhemd zorgen voor extra warmte en comfort, perfect voor de koudere dagen. Het geruite patroon voegt een speels element toe aan de algehele look.

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor dagelijks gebruik, het Boys Regular-Fit Yarn-Dyed Check Long Sleeve Shirt is een veelzijdig kledingstuk dat elke jonge fashionista zal waarderen. Bestel vandaag nog en geef de kledingkast van je zoon een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies