Trixie

Daddy Pyjama 2 pieces Christmas Christmas

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Organisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Christmas
Mouwlengte Lange mouw
Serie Trixie Christmas

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle pyjama voor heren? Dan is de Daddy Pyjama 2-delig Christmas van Trixie precies wat je nodig hebt. Deze pyjama behoort tot de categorie Pyjamas en is gemaakt van organisch katoen, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook heerlijk zacht aanvoelt op je huid.

Deze pyjama is speciaal ontworpen voor de feestdagen en heeft een lange mouw, waardoor je lekker warm blijft tijdens de koude winteravonden. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en met de Trixie Christmas serie brengen ze de kerstsfeer naar jouw slaapkamer.

Met de Daddy Pyjama 2-delig Christmas ben je niet alleen comfortabel, maar ook helemaal in stijl. De pyjama heeft een trendy kleurnaam genaamd "Christmas", wat perfect past bij de feestelijke sfeer. Of je nu lekker wilt relaxen op de bank of wilt genieten van een goede nachtrust, deze pyjama is de ideale keuze.

Kies voor duurzaamheid en comfort met de Daddy Pyjama 2-delig Christmas van Trixie. Gemaakt van organisch katoen en met een lange mouw, biedt deze pyjama alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust. Bestel nu en geniet van de feestdagen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies