Scotch and Soda

Girls Ams sporty kick legging Indigo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Indigo
Merk product code 161890
Pasvorm Regular
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Elastiek
Wasvoorschriften 30 graden

De Girls Ams sporty kick legging is perfect voor stoere meiden die comfort en stijl willen combineren. Deze legging behoort tot de categorie Leggings en is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij zacht en ademend is. Het merk Scotch and Soda staat bekend om zijn kwaliteit en deze legging is daar geen uitzondering op. Met de kleur Indigo en de merkproductcode 161890 is deze legging een echte eyecatcher.

Deze legging heeft een regular pasvorm en een middelhoge taillehoogte, waardoor hij comfortabel en flatterend is voor kinderen. De elastische sluiting zorgt ervoor dat de legging gemakkelijk aan en uit te trekken is. Daarnaast is de broeklengte lang, waardoor de benen mooi worden geaccentueerd.

Om ervoor te zorgen dat deze legging lang mooi blijft, raden we aan om hem op 30 graden te wassen volgens de wasvoorschriften. Op deze manier behoudt de legging zijn kleur en vorm, zodat je er keer op keer van kunt genieten.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies