Bjorn Borg

Bb Logo High Waist Block Tights Peat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam Peat
Merk product code 10001186
Taillehoogte Hoog
Type sluiting Trekkoord

De Bb Logo High Waist Block Tights van Bjorn Borg zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle leggings. Deze langere leggings hebben een hoge taille, waardoor ze zorgen voor een flatterend en ondersteunend effect. De trekkoordsluiting zorgt ervoor dat de leggings goed op hun plaats blijven tijdens het dragen.

Gemaakt van gerecycled polyester, zijn deze leggings niet alleen modieus, maar ook duurzaam. Bjorn Borg heeft zich ingezet voor het gebruik van gerecyclede materialen, waardoor deze leggings een milieuvriendelijke keuze zijn. De kleur van deze leggings is Peat, wat zorgt voor een trendy en veelzijdige uitstraling.

Met de merkproductcode 10001186 weet je dat je een kwaliteitsproduct van Bjorn Borg in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn hoogwaardige kledingstukken en aandacht voor detail. De Bb Logo High Waist Block Tights zijn geen uitzondering.

Of je nu gaat sporten of gewoon een casual outfit wilt creëren, deze leggings zijn een must-have voor elke modieuze dame. Ze bieden comfort, stijl en duurzaamheid in één. Voeg de Bb Logo High Waist Block Tights toe aan je collectie en geniet van de perfecte combinatie van mode en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies