POM Amsterdam

Dress Stella Heart To Heart Pink Stella Heart to Heart Pink 34

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk POM Amsterdam
Merk kleurnaam Stella Heart to Heart Pink 34
Merk product code SP7249
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Hartjes

Ben je op zoek naar een prachtige jurk die perfect is voor elke gelegenheid? Dan is de Dress Stella Heart To Heart Pink van POM Amsterdam precies wat je nodig hebt! Deze jurk is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, waardoor het heerlijk comfortabel aanvoelt op je huid.

Met zijn lange mouwen en hartjespatroon is deze jurk niet alleen stijlvol, maar ook speels en romantisch. De kleur van de jurk, Stella Heart to Heart Pink 34, voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan je outfit. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit, deze jurk zal zeker de show stelen!

POM Amsterdam is het merk achter deze prachtige jurk. Met hun oog voor detail en kwaliteit hebben ze een product gecreëerd dat zowel trendy als tijdloos is. De productcode van deze jurk is SP7249, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Wacht niet langer en voeg deze Dress Stella Heart To Heart Pink toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van comfort, stijl en vrouwelijkheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies