Fabienne Chapot

Anjuna Dress Black Rattan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Fabienne Chapot
Merk kleurnaam Black Rattan
Merk product code CLT-76-DRS
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Hartjes

De Anjuna Dress is een prachtige jurk voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, voelt deze jurk heerlijk zacht aan op de huid. Het merk achter deze jurk is Fabienne Chapot, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De jurk is uitgevoerd in de kleur Black Rattan, wat zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling.

Met lange mouwen is deze jurk perfect voor de koelere dagen. Het patroon van hartjes voegt een speels en romantisch element toe aan het ontwerp. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon een dagje uit wilt, de Anjuna Dress is een veelzijdige keuze die je altijd goed zal staan.

Deze jurk heeft een unieke productcode van CLT-76-DRS, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Met zijn flatterende pasvorm en tijdloze ontwerp, is de Anjuna Dress een must-have voor elke modebewuste vrouw. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige jurk toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies