Minimum

Massie Light Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Organisch katoen
Merk Minimum
Merk kleurnaam Light Blue
Merk product code 214479632
Pasvorm Straight Fit
Type sluiting Knoopsluiting

Massie is een prachtige jeans voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Gemaakt van organisch katoen, biedt deze jeans niet alleen een trendy uitstraling, maar ook een duurzame keuze voor het milieu. Het merk Minimum staat bekend om zijn hoogwaardige producten en met de kleur Light Blue is deze jeans een perfecte aanvulling op je garderobe. Met de productcode 214479632 ben je verzekerd van een uniek stuk dat je niet overal zult vinden.

De pasvorm van de Massie jeans is Straight Fit, wat betekent dat het een klassieke en tijdloze stijl heeft die bij elke gelegenheid past. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze jeans zorgt voor een moeiteloos chique uitstraling. De knoopsluiting voegt een vleugje vintage charme toe aan het ontwerp, waardoor het een echte blikvanger is.

Met Massie jeans van Minimum ben je verzekerd van kwaliteit, stijl en comfort. Deze jeans is een must-have voor elke modebewuste vrouw die op zoek is naar een veelzijdig kledingstuk dat zowel trendy als duurzaam is. Voeg deze prachtige jeans toe aan je collectie en maak een statement met je outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies