Vans

Drill Chore Coat Thermoball Mte-1 Avocado

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Merk Vans
Merk kleurnaam Avocado
Merk product code VN0A5FPBYXH1
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie MTE
Type sluiting Ritssluiting

De Drill Chore Coat Thermoball Mte-1 is een must-have winterjas voor heren. Met zijn zwarte hardware en nylon materiaal straalt deze jas stijl en kwaliteit uit. Het merk Vans staat bekend om zijn trendy en duurzame kleding, en deze jas is daar geen uitzondering op. De kleurnaam "Avocado" voegt een uniek tintje toe aan deze jas, waardoor je zeker opvalt in de menigte.

Deze jas heeft een regular pasvorm, wat betekent dat hij comfortabel en veelzijdig is. Of je nu een dagje gaat wandelen in de natuur of een avondje uit gaat, deze jas past perfect bij elke gelegenheid. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke en snelle sluiting, zodat je altijd warm en beschermd blijft tegen de kou.

De Drill Chore Coat Thermoball Mte-1 behoort tot de MTE serie, wat staat voor Mountain Edition. Dit betekent dat deze jas speciaal is ontworpen om je warm te houden in koude en winterse omstandigheden. Met deze jas ben je klaar om de winter te trotseren, terwijl je er ook nog eens modieus uitziet.

Wacht niet langer en voeg deze geweldige winterjas toe aan je garderobe. Bestel nu de Drill Chore Coat Thermoball Mte-1 van Vans en geniet van comfort, stijl en warmte tijdens de koude wintermaanden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies