Woodbird

Steffen Mel. Pant Navy Melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Woodbird
Merk kleurnaam Navy Melange
Merk product code 2000-200
Pasvorm Regular
Type sluiting Knoopsluiting, Ritssluiting
Wasvoorschriften 40 graden

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle chino broek voor heren? Dan is de Steffen Mel. Pant van Woodbird precies wat je nodig hebt. Deze lange broek is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. De navy melange kleur geeft de broek een trendy uitstraling, terwijl de regular pasvorm zorgt voor een perfecte balans tussen comfort en stijl.

De Steffen Mel. Pant is voorzien van een knoopsluiting en ritssluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt aan- en uittrekken. Daarnaast is de broek niet geschikt voor de droger, dus let op bij het wassen. Gelukkig kun je hem gewoon op 40 graden wassen, waardoor het onderhoud eenvoudig is.

Met zijn merknaam Woodbird en productcode 2000-200 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Deze chino broek is geschikt voor elke gelegenheid, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit. Combineer hem met een casual shirt voor een relaxte look of draag hem met een nette blouse voor een meer formele uitstraling.

Wacht niet langer en voeg de Steffen Mel. Pant toe aan je garderobe. Bestel hem vandaag nog en geniet van comfort, stijl en duurzaamheid in één broek!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies