SPANX

The Perfect Black Pant Slim Straight Leg Classic Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Rayon
Merk Spanx
Merk kleurnaam Classic Black
Merk product code 20254R
Type sluiting Elastiek

De Perfecte Zwarte Broek Slim Rechte Pijp is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Met zijn lange broeklengte en elastische sluiting biedt deze broek de perfecte pasvorm voor elke gelegenheid.

Gemaakt van hoogwaardig rayonmateriaal, voelt deze broek zacht aan op de huid en zorgt voor een moeiteloze beweging. Het merk Spanx staat bekend om zijn kwaliteit en deze broek is geen uitzondering. Met de klassieke zwarte kleur en het merkproductcode 20254R, straalt deze broek tijdloze elegantie uit.

Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon een dagje wilt ontspannen, deze broek past perfect bij elke gelegenheid. Combineer het met een blouse en hakken voor een formele look, of draag het met een T-shirt en sneakers voor een meer casual uitstraling.

Met de Perfecte Zwarte Broek Slim Rechte Pijp van Spanx ben je altijd klaar om indruk te maken. Bestel vandaag nog en voeg deze veelzijdige broek toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies