SELECTED HOMME

Slim Tape Repton 172 Flex Pants W Dark Sapphire

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam Dark Sapphire
Merk product code 16080158
Pasvorm Tapered Fit
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Knoopsluiting, Ritssluiting

De Slim Tape Repton 172 Flex Pants W van Selected Homme is een must-have voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele chino's. Deze broek heeft een langere lengte en een middelhoge taille, waardoor hij perfect is voor mannen van alle lengtes en maten.

Deze chino is gemaakt van organisch katoen, wat niet alleen zorgt voor een duurzame keuze, maar ook voor een zacht en ademend gevoel. Het materiaal voelt geweldig aan op de huid en zorgt ervoor dat je de hele dag door comfortabel blijft.

Met zijn tapered fit pasvorm biedt de Slim Tape Repton 172 Flex Pants W een eigentijdse uitstraling die zowel casual als gekleed gedragen kan worden. De broek sluit met een knoop- en ritssluiting, wat zorgt voor een stevige en veilige pasvorm.

De Dark Sapphire kleur van deze chino is tijdloos en veelzijdig, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon een ontspannen dagje thuis hebt, deze broek is altijd een goede keuze.

Let op: deze broek is niet geschikt voor de droger. Het is belangrijk om de droogvoorschriften te volgen om ervoor te zorgen dat de broek zijn vorm en kwaliteit behoudt.

Met de Slim Tape Repton 172 Flex Pants W van Selected Homme haal je een chino in huis die niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook gemaakt is van hoogwaardige materialen. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van mode en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies