Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Calvin Klein

Jogger Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black
Merk product code 000NM2302E
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Elastiek

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle trainingsbroeken voor heren? Dan is de Jogger van Calvin Klein de perfecte keuze voor jou. Met zijn lange broeklengte en elastische sluiting biedt deze trainingsbroek ultiem draagcomfort tijdens al je activiteiten.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt de Jogger heerlijk zacht aan op je huid. Het materiaal zorgt voor een ademend vermogen, waardoor je koel en droog blijft, zelfs tijdens intensieve workouts. Daarnaast is de Jogger uitgevoerd in de tijdloze kleur zwart, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

Met het merk Calvin Klein ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De Jogger heeft een lange mouw en is ontworpen met oog voor detail. De merkproductcode 000NM2302E geeft aan dat dit een authentiek Calvin Klein item is.

Of je nu gaat sporten of gewoon een relaxte dag wilt hebben, de Jogger van Calvin Klein is de ideale keuze. Bestel nu en ervaar het comfort en de stijl van deze trainingsbroek!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies