Organic Basics

Workout Bra Dusty Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Nylon
Merk Organic Basics
Merk kleurnaam Dusty Blue
Merk product code OB10031
Mouwlengte Mouwloos
Wasvoorschriften 30 graden

De Workout Bra van Organic Basics is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid tijdens hun workouts. Deze sport bh is gemaakt van gerecycled nylon, waardoor het niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. Met zijn mouwloze ontwerp biedt deze bh optimale bewegingsvrijheid, zodat je je volledig kunt concentreren op je training.

De Workout Bra is verkrijgbaar in de prachtige kleur Dusty Blue, wat zorgt voor een stijlvolle en trendy uitstraling. De merkproductcode OB10031 garandeert de authenticiteit en kwaliteit van dit product. Daarnaast is deze bh gemakkelijk te onderhouden, want hij kan gewassen worden op 30 graden.

Met de Workout Bra van Organic Basics ben je niet alleen goed bezig voor jezelf, maar ook voor de planeet. Kies voor duurzaamheid en comfort tijdens je workouts en bestel deze sport bh vandaag nog!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies