Organic Basics

Active Sports Bra Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Nylon
Merk Organic Basics
Merk kleurnaam Olive
Merk product code OB10030
Mouwlengte Mouwloos
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle sportbeha? Dan is de Active Sports Bra van Organic Basics perfect voor jou! Deze beha behoort tot de categorie Bralettes en is speciaal ontworpen voor dames die actief zijn. Met zijn gerecyclede nylon materiaal en duurzaamheid, is deze beha niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu.

De Active Sports Bra van Organic Basics heeft een merk kleurnaam van Olive, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. Met zijn mouwloze ontwerp biedt deze beha maximale bewegingsvrijheid tijdens je workouts. Daarnaast is de beha gemakkelijk te onderhouden, want hij kan gewassen worden op 30 graden volgens de wasvoorschriften.

Organic Basics is het merk achter deze geweldige sportbeha. Met hun focus op duurzaamheid en gerecyclede materialen, bieden ze hoogwaardige producten die zowel goed zijn voor jou als voor de planeet. Met de merk product code OB10030 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de Active Sports Bra van Organic Basics toe aan je sportkledingcollectie. Geniet van comfort, stijl en duurzaamheid tijdens al je sportactiviteiten. Bestel vandaag nog!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies