SELECTED FEMME

Reka Longsleeve Striped Shirt W Bright White Brown Sugar

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam Bright White Brown Sugar
Merk product code 16085552
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gestreept
Type sluiting Knoopsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De Reka Longsleeve Gestreepte Blouse voor dames is een must-have voor elke fashionista. Gemaakt van organisch katoen, voelt deze blouse niet alleen heerlijk zacht aan, maar draag je ook bij aan een duurzame mode-industrie. Het merk Selected Femme staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze blouse is daar geen uitzondering op. Met de kleurencombinatie Bright White Brown Sugar voeg je een vleugje speelsheid toe aan je outfit.

De Reka Longsleeve Gestreepte Blouse heeft een lange mouw en een regular pasvorm, waardoor het comfortabel en flatterend is voor elke lichaamsvorm. Het gestreepte patroon geeft een tijdloze en klassieke uitstraling, perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. De knoopsluiting voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de blouse gemakkelijk aan en uit te trekken is.

Om ervoor te zorgen dat je lang van deze blouse kunt genieten, raden we aan om het op 30 graden te wassen. Hierdoor blijft de kwaliteit behouden en blijft de blouse er als nieuw uitzien, zelfs na meerdere wasbeurten. Combineer de Reka Longsleeve Gestreepte Blouse met je favoriete jeans en hakken voor een moeiteloos chique look, of draag het met een rok en sneakers voor een trendy en casual outfit.

Voeg de Reka Longsleeve Gestreepte Blouse toe aan je collectie en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Bestel nu en upgrade je garderobe met deze prachtige blouse van Selected Femme.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies